Parikkalan Valo Oy  |  Vikapäivystys (24h): 05 43901  |  Sähkökatkot  |  Yhteystiedot

Uutiset

You are here

Home / Valo / Uutiset

Uutiset

Kesäharjoittelija myynti – ja asiakaspalvelut tehtäviin

Etsimme myyntihenkistä harjoittelijaa myynti- ja asiakaspalvelutiimiin kesän 2020 ajaksi. Työhön kuuluu monipuolisesti myynnin, asiakaspalvelun ja laskutusprosessin tehtäviä.

 

Toivomme, että opit nopeasti uusia järjestelmiä, hallitset MS Officen käytön, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot sekä olet kehityshenkinen ja innokas oppimaan uutta.

 

Lähetä meille hakemus CV:n  kera 29.2.2020 mennessä osoitteeseen mika.lirkki@pavo.fi

Fingrid korottaa tasepalvelumaksuja 1.3.2020 alkaen

Fingrid korottaa tasepalvelumaksuja 1.3.2020 alkaen.

 

Fingrid Oyj korottaa tasepalvelumaksuja 1.3.2020 alkaen. Kulutusmaksu nousee 0,27 euroon megawattitunnilta (nykyisin 0,22 €/MWh).

Korotuksen vaikutus loppukuluttajalle on 25 senttiä vuodessa (kotitalouskäyttäjä, jonka sähkönkäyttö 5 000 kWh/vuosi).

 

Vakiokorvaukset

Vakiokorvaukset maksetaan seuraavassa mahdollisessa laskussa. 18.12.2019 alkaneen Aapo-myrskyn aiheuttamien sähkökatkojen läpikäynti ja raportoiminen vie runsaasti aikaa ja jokaisen sähkönkäyttäjän saama vakiokorvaus lasketaan erikseen edellisen vuoden sähkönkulutuksen perusteella. Tämän hetkisen arvion mukaan vakiokorvaukset näkyvät sähkölaskulla helmi- tai maaliskuussa.

 

Lisätietoa vakiokorvauksista: http://www.parikkalanvalo.fi/sahkonsiirto/sahkokatkot/vakiokorvaukset

 

Häiriötiedote 21.12.2019 klo 13:00

Säätilan muuttuminen leudommaksi on aiheuttanut muutamia uusia vikoja eri puolille jakeluvastuualuettamme. Uudet viat on saatu suurimmaksi osaksi korjattua. Säätilan muuttuminen voi aiheuttaa sähkön katkeamista ja nopeaa palautumista, eli jälleenkytkentöjä. Vikoja on vielä eripuolilla jakeluvastuualuettamme ja tällä hetkellä sähköttömiä asiakkaita on noin 100. Tilanteen odotetaan helpottavan sään lämmetessä edelleen. Vikojen korjausta jatketaan.

Pages