Parikkalan Valo Oy  |  Vikapäivystys (24h): 05 43901  |  Sähkökatkot  |  Yhteystiedot

Uutiset

You are here

Home / Valo / Uutiset

Uutiset

Asiakaspalvelu

Noudatamme Etelä-Karjalan turvallisuus- ja valmiustoimikunnan antamaa suositusta ja pidämme yhtiössämme pandemiarajoitukset edelleen voimassa. Toimimme huoltovarmuuden kannalta kriittisellä alalla ja siksi meidän on noudatettava asiassa erityistä huolellisuutta.

 

Parikkalan Valon toimitalon asiakaspalvelupiste on suljettu toistaiseksi, emmekä ota asiakkaita ja vierailijoita vastaan toimitiloissamme. Palvelemme asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse normaaliin tapaan.

 

Etsimme verkkopalveluosastollemme VERKOSTOASENTAJAA

Parikkalan Valo on Itä-Suomessa n. 10.000 asiakasta palveleva sähköyhtiö. Yhtiömme liikevaihto on 10,4 milj. euroa ja sähkönsiirto 136 GWh. Toimintamme vahvuutena on paikallinen ja luotettava palvelu, jonka perustana on 26 ammattitaitoista ja palveluhaluista valolaista. Etsimme verkkopalveluosastollemme jakeluverkon rakennus- ja kunnossapitotehtäviin

 

Uuden asiakastietojärjestelmän käyttöönotto huhtikuussa
Uusi asiakastietojärjestelmä

Otamme huhtikuussa käyttöön uuden asiakastieto- ja laskutusjärjestelmän sekä Online-palvelun. Uusi järjestelmä täyttää sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetyn tiedonvaihtojärjestelmän Datahubin tarpeet. Datahub on sähkönmyyjien ja jakeluverkkoyhtiöiden yhteinen työväline, joka tulee käyttöön vuonna 2022.
 

Maksutilanteen seurantaan muutoksia

Maksutilanne 6.2.2021 jälkeen erääntyneiden laskujemme osalta löytyy osoitteesta https://www.ropo-online.fi/

 

Uudistamme palveluitamme ja järjestelmiämme ja tästä johtuen Oma valo palveluumme tieto ei valitettavasti enää päivity uudempien laskujen osalta.

Pages