Parikkalan Valo Oy  |  Vikapäivystys (24h): 05 43901  |  Sähkökatkot  |  Yhteystiedot

Tuotteet

You are here

Home / Sähkönmyynti / Tuotteet
Kesto Valo Perinteinen toistaiseksi voimassa oleva sähkötuote

Vakaahintainen sähkösopimus on vaivaton valinta, jonka kanssa sähkölaskua ei tarvitse jännittää. Kanta-asiakkaamme saavat tuotteesta kuuden prosentin alennuksen sekä muita etuja kaupan päälle. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

 

Spot Valo Tuntihinnoiteltu tuote

Spot Valo -tuotteen hinta määräytyy Nord Poolin tuntihintojen mukaan. Spot Valo -tuotteella ja oman sähkönkäytön ajoittamisella on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa käyttämänsä sähkön hintaan. Spot-hintoja voi seurata Parikkalan Valo Oy:n Oma Valo -palvelusta, Fingrid Oyj:n tuntihinta -mobiilisovelluksesta tai Nord Poolin www-sivuilta. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Täsmä Valo Yksilöllinen määräaikainen tuote

Uuden ajan tuote, jossa sähkön hinta muodostuu tarkasti sopimuksentekohetkellä olevan tukkumarkkinatilanteen ja yksilöllisesti toteutuneen käyttöprofiilin perusteella. Koska tukkumarkkina hinta vaihtelee jatkuvasti, on sopimuksen tekohetkellä suuri merkitys. Asiakkaan käyttöprofiilista aiheutuva kustannus lasketaan historiatiedon perusteella, eikä siihen voi vaikuttaa sopimuskauden aikana. Sähkön hinta säilyy muuttumattomana sopimuskauden ajan.

 

Täsmä Valo+ Yksilöllinen määräaikainen tuote

Tämä tuote yhdistää Täsmä Valo ja Spot Valo -tuotteiden parhaat puolet eli on pelkkää plussaa. Sähkön hinta muodostuu tarkasti sopimuksentekohetkellä olevan tukkumarkkinatilanteen ja yksilöllisesti toteutuvan käyttöprofiilin perusteella. Koska tukkumarkkinoilla hinta vaihtelee jatkuvasti, on sopimuksen tekohetkellä suuri merkitys. Asiakkaan käyttöprofiilista aiheutuva kustannus lasketaan tarkasti toteuman mukaan, joten oman sähkönkäytön ajoituksella on mahdollista vaikuttaa sähkön hintaan sopimuskauden aikana.

 

Bisnes Valo Yritystuote

Bisnes Valo -sähkötuote sopii yrityksille, joiden sähkönkäyttö on yli 200 MWh vuodessa ja joilla ei ole väylää sähkön tukkumarkkinoille. Tuote mahdollistaa yrityksen yksilöllisen tarpeenmukaisen sähkönhankinnan sekä tukkumarkkinoiden hintavaihteluiden tehokkaan hyödyntämisen. Bisnes Valo tuo tukkumarkkinat lähemmäksi yritystä. Parikkalan Valo Oy auttaa Bisnes Valo -asiakkaitaan sähkönhankinnan optimoinnissa.